lindqvistsimon.blogg.se

Nydiagnosticerad Aspergare som fortfarande drömmer om att bli professionell jockey.

Just nu är det väldigt tråkigt

Kategori: Allmänt

Känns som att allt just nu bara går ut på att vänta ut tiden tills det blir den 28 februari. Jag tillbringar tiden framför datorn och är allmänt uttråkad. Fast de senaste två dagarna har jag haft att göra med att städa brorsans rum. Han erbjöd mig pengar för att göra det för han tycker själv att det är skittråkigt. Och jag tyckte det var rätt skönt att få något att göra.
Det är så mörkt att det är svårt att hinna med att springa också, det är inte mycket ljus tid alls på dagen. Och när det är ljust så regnar det. Annars är det en av de saker jag försökt göra nu för att få upp min kondis innan det är dags. Kollar lite på galopp på internet, framför allt hålla mig informerad om vad nytt som händer inom sporten. Fast det är lite lågsäsong just nu så det händer inte så mycket nytt.
På utrustningsfronten har det inte heller hänt jättemycket. Har fått regnställ och underställ men fortfarande inte fått tag på hjälm och stövlar.
Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera här den senaste tiden men just nu händer det inte så mycket och jag är inte en sån som kan skriva bara för att jag ska skriva egentligen. Men håll ut för när det händer något så kommer det att dyka upp här. Och när jag kommer till England hoppas jag att det ska hända saker även här. Då hoppas jag också att det ska kompletteras med en Youtube-kanal med videologgar och kanske också lite filmklipp från livet på skolan.